93 883 17 10 info@dancestudiovic.com

Dance Studio Vic

Escola de dansa amb estil propi

foto

Dance Studio Vic és un centre privat dedicat a l’ensenyament de la dansa, fundat l’any 2007 sota la direcció de Sandra Sánchez Damunt i Cristina Soley Lara, ambdues amb formació especialitzada i amb llarga experiència professional tant a dalt d’un escenari com en l’ensenyament.

Varietat d’estils i nivells

Oferim un ampli ventall de matèries i nivells des de les més convencionals fins les especialitats més modernes. L’objectiu de la nostra escola és aportar nous coneixements de les diferents disciplines als nostres alumnes i fomentar aquesta activitat artística per a tota aquella persona que s’hi vulgui dedicar professionalment, o bé per diversió.

Els beneficis de la dansa

La dansa ajuda a mantenir el nostre cos actiu i una ment desperta independentment de l’edat, aportant així molts beneficis, tals com flexibilitat, coordinació, expressió…

10 anys amb estil propi

L’escola de ball Dance Studio Vic celebra el seu 10è aniversari. Gràcies a tots els alumnes que any rere any ens han acompanyat gaudint del que més els apassiona, la dansa!

DSV logo 10anys

L’ESPAI

L’escola de dansa Dance Studio Vic consta de:

Dos espais completament equipats per impartir les classes

Dos vestuaris amb dutxes

Recepció

Sala d’espera

Periòdicament es celebren exhibicions a càrrec dels alumnes i jornades de portes obertes perquè pugueu conèixer Dance Studio Vic.