Dancestudiovic arranca una nova temporada de dansa. A partir del dia 3 de setembre l’escola es comença a moure, ja que iniciem les classes el mateix dilluns. Després d’onze anys amb vosaltres continuem amb la mateixa energia i il·lusió que el primer dia, oferint als nostres clients el millor de tots nosaltres.

Si vols ballar aquest curs 2018-2019 apunta’t a Dancestudiovic! Podràs trobar molts estils de dansa diferents i triar el que més t’agradi. Des de Iniciació a la Dansa, Dansa Jazz, Dansa Clàssica/Puntes, Dansa Contemporània… fins a  Dancehall/Ragga, Street-dance, Hip-Hop, Sexy Burlesque, Manteniment… No ens tanquem a cap edat, ja que treballem amb públic ben diferent: adults, joves i nens/es a partir de 3 anys que els agrada ballar i que vulguin divertir-se a la vegada que fan exercici físic.

Dancestudiovic tornarà a obrir una convocatòria de càsting per formar part dels grups de competició de Hip Hop sota la direcció de Marc Valeros. Per més informació pots trucar al telèfon 93.883.17.10 o enviant un mail a info@dancestudiovic.com.

No ho dubtis, vine a l’escola i t’ajudarem a triar l’estil que més s’ajusta a tu!